Haal de nieuwe

Samsung Galaxy S22 Ultra

€3,00 €1.200,99

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Meer dan gewoon een telefoon

Een nieuw viervoudig camerasysteem legt meer vast van wat je ziet en waar je van houdt. Dankzij de snelste chip ooit in een smartphone en een batterij die de hele dag meegaat, kunt u meer doen en minder opladen. En video van de hoogste kwaliteit in een smartphone, zodat uw herinneringen er beter uitzien dan ooit.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung Galaxy S22 Ultra ontvangen.

We stellen voor: nachtmodus

Niet voldoende licht? Geen probleem.

Nachtmodus uit
Nachtmodus aan

Fotograferen bij weinig licht hoeft geen gok in het donker te zijn. De nachtmodus is een nieuwe functie, die automatisch wordt ingeschakeld voor foto's met weinig licht zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Flash is niet nodig, de kleuren zijn natuurlijker en je foto's zijn helderder.

Verkrijg deze hier

Videomogelijkheden

De hoogste video resolutie in een smartphone. Maak van elk moment dat je opneemt een cinematisch meesterwerk met superscherpe 8K-video.

SNELLE VERZENDING - GRATIS RUILEN

Gratis verzending op alle bestellingen - zonder uitzonderingen. Ruilen is altijd gratis, en retourneren is altijd gemakkelijk. Ben je in twijfel over wat te bestellen? Maak je geen zorgen, onze concepten zijn gemakkelijk te navigeren door elke categorie en onze Personal Shoppers staan elke dag, de hele dag klaar om je te helpen.
*Let op: Dit is een aanmeldingsaanbieding en elke 100 deelnemer ontvangt een Samsung Galaxy S22 Ultra.

ONTDEK MAANDELIJKS NIEUWE ITEMS

We kopen een grote selectie kwaliteitsproducten rechtstreeks van de grootste leveranciers, met een garantie voor authenticiteit, over de hele wereld. Alle artikelen worden rechtstreeks naar ons magazijn gestuurd. Op deze manier vermijden we dure tussenpersonen en kunnen we daardoor de prijs helemaal naar beneden drukken. Wij controleren alle producten op kwaliteit en geven u 100% garantie op authenticiteit.

UITZONDERLIJKE LIDMAATSCHAPSWAARDE

Met uw ledenkorting bespaart u tot 15% op de winkelprijzen en dan hebben we het over meer dan 165.000 producten! Wij bieden loyaliteitsmunten, extra credits, geen verplichtingen, prioriteitsproducten, verjaardagscadeaus, exclusieve merchandise en nog veel meer. Lidmaatschappen worden automatisch verlengd tegen de volledige prijs (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt opgezegd voordat de periode verstrijkt.