Schrijf je in bij HeroParcel.com gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Kies je kenmerkende parfum

Het echte symbool van luxe in Parijs

00

Dag(en)

00

Uur(en)

00

Min(en)

00

Seconde (s)

Boss The Scent For Her

Selecteer

Deze bloemig-fruitige geur wordt gecombineerd met dikke gourmand-tinten waardoor het een equivalent is van de moderne parfum scene. Gourmand trendy compositie raakte veel designercollecties, wat suggereert dat de focus ligt op verfijnde zoetheid.

La Vie Est Belle Lancome

Selecteer

La Vie Est Belle is een nieuwe Lancome-geur, beschikbaar op de markt sinds de herfst van 2012. Het concept van deze geur is gericht op het idee van natuurlijke en eenvoudige schoonheid, vrijheid van conventies en de keuze voor een eens eigen visie op geluk. De geur is een soort kijk op het leven, geïnspireerd door vreugde en plezier in kleine dingen.

Bright Crystal Versace

Selecteer

De roze gekleurde fles kondigt een zachtere en meer stralende geur aan in vergelijking met Crystal Noir. Tegenwoordig geeft de populaire fruitige noot de compositie een licht gourmand-nuance. De topnoten zijn granaatappel, yuzu en berijpt akkoord. Pioenroos en magnolia staan ​​in het midden van de compositie, terwijl waterfrisse lotusnoot de intensiteit en zoetheid van de bloemige akkoorden matigt. De weelderige basis introduceert een ambernoot die is onttrokken uit planten, muskus en rode houtsoorten.

Si
Giorgio Armani

Selecteer

Volgens Women's Wear Daily: "Is de Australische actrice Cate Blanchett bevestigd als het nieuwe gezicht van Giorgio Armani Parfums, een divisie van L'Oréal Luxe. Blanchett, die repeteert voor een toneelstuk met Isabelle Huppert in de Sydney Theatre Company, zal het gezicht worden van een reclamecampagne voor een nieuw eau de parfum genaamd 'Sí' dat aan het einde van de zomer in de schappen zal liggen. "

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

SNELLE VERZENDING - GRATIS RUILEN

Gratis verzending op alle bestellingen - zonder uitzonderingen. Ruilen is altijd gratis, en retourneren is altijd gemakkelijk. Ben je in twijfel over wat te bestellen? Maak je geen zorgen, onze concepten zijn gemakkelijk te navigeren door elke categorie en onze Personal Shoppers staan elke dag, de hele dag klaar om je te helpen.
*Let op: Dit is een aanmeldingsaanbieding en elke 100 deelnemer ontvangt een Bright Crystal Versace for women.

ONTDEK MAANDELIJKS NIEUWE ITEMS

We kopen een grote selectie kwaliteitsproducten rechtstreeks van de grootste leveranciers, met een garantie voor authenticiteit, over de hele wereld. Alle artikelen worden rechtstreeks naar ons magazijn gestuurd. Op deze manier vermijden we dure tussenpersonen en kunnen we daardoor de prijs helemaal naar beneden drukken. Wij controleren alle producten op kwaliteit en geven u 100% garantie op authenticiteit.

UITZONDERLIJKE LIDMAATSCHAPSWAARDE

Met uw ledenkorting bespaart u tot 15% op de winkelprijzen en dan hebben we het over meer dan 165.000 producten! Wij bieden loyaliteitsmunten, extra credits, geen verplichtingen, prioriteitsproducten, verjaardagscadeaus, exclusieve merchandise en nog veel meer. Lidmaatschappen worden automatisch verlengd tegen de volledige prijs (62,95 EUR/14 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt opgezegd voordat de periode verstrijkt.